Ideja

O Nama

Ideja

Naša priča počinje još u detinjstvu

Bili smo skromna, ali veoma toplog srca porodica. Tri brata, tri nerazdvojna prijatelja, koja će biti tu jedan za drugoga do kraja života. Kao mali, najviše smo voleli igru u kojoj bismo uredili malo mesto u kući tako da nam bude lepo i tu bismo satima sedeli, pričali i smejali se dogadjajima koji su nas zabavljali.

Kada smo odrasli, svako je otišao svojim životnim putem u potrazi za poslom i stvaranjem sopstvene porodice. Nismo imali mnogo vremena za druženje kao ranije i bili bismo srećni ako bismo uspeli barem jednom mesečno da se sretnemo na ručku. Uvek smo birali mesto koje ima lepu enegriju, dobru hranu i prijatnu atmosferu. Na jednom takvom okupljanju, jedan od moje braće je rekao da je počeo da gleda odličnu seriju.

Nakon nekoliko rečenica preporuke, odlučio sam da i ja počnem da je gledam. U pitanju je bila serija „Peaky Blinders“. Kao ljubitelj dobrih i kvalitetnih serija, već nakon nekoliko odgledanih epizoda, „Peaky Blindersi“ su „ukrali“ moje srce. Slično našoj životnoj priči i u seriji su glavne uloge tri brata, odmah se svaki od nas pronašao u njima. Meni je najviše sličan karakter Tomasa Šelbija.

How it all started
Our food philosophy
Naša hrana

Vrhunski kulinarski specijaliteti.

U Shall We? Club Ltd. svakodnevno se prave vrhunski kulinarski specijaliteti sa posebno odabranim kvalitetnim namirnicama. Prvoklasno meso, zatim italijanski specijaliteti od testa i najbolja vina, nalaze se na našem meniju i upravo je to razlog zašto nam se gosti uvek vraćaju.

Kvalitet

Pažljivo odabrane namirnice

Iz bogatog menija izdvaja pizze i paste pravljene po recepturi najboljih italijanskih kuvara. Hrskavo testo u kombinaciji sa kvalitetnim burata sirom napraviće Vam pravu rapsodiju ukusa u ustima. Za ljubitelje mesa preporučujemo naš T-bone stek po kojem smo prepoznatljivi, kao i burgere kakve do sada još niste probali. Tajna je u prvoklasnom mesu, pripremljenom sa puno pažnje i ljubavi.Vaše zadovoljstvo je naš imperativ.

Quality & Balance
Proslave

Pažljivo odabrane namirnice

Rezervacija
Corporate Gatherings
Korporativne proslave

Organizujemo sve vrste korporativnih proslava. Shall Ve Club može da napravi postavku za do 75 ljudi! Proslavite godišnjicu, novu godinu ili poslovni uspeh sa nama!

Momačke i devojačke večeri

Želite savršenu noć za sebe i svoje prijatelje? Možemo ti pomoći. Organizujemo sve vrste momačkih i momačkih večeri.

Bachelor & Bachelorette parties
Birthday Parties
Rodjendanske žurke

Bilo da je to za vas, ili vaše najmilije, učinićemo vam rodjendan za pamćenje! Ako imate bilo gde izmedju 1 i 101, Shall Ve Club je savršeno mesto za proslavu!

Mature

Matura je velika stvar i treba je na takav način proslaviti. Potrudićemo se da svoju maturu pamtite za ceo život!

Graduation Parties
Recenzije

Šta drugi kažu

Prelepo mesto, prijatne konobarice, posebne preporuke za pileći batak 'Burro e salvia' u limub sosu.

User
Marko Bojovic

Hrana je neverovatna, kao i enterijer restorana. Osoblje je prilično ljubazno i spremno da pomogne, meni ima mnogo različitih izbora i ima ponešto za svačiji ukus.

User
Helena Calic

Moje novo omiljeno mesto u gradu. Prijatno osoblje, ukusna hrana i brz Wi-Fi.

User
Dejan Josic
Rezervacija

Napravi rezervaciju

Proverite po čemu smo jedinstveni i sigurni smo da ćete biti naši stalni gosti.

Rezervacija